SCADA - IGSS Grundlæggende Operatør Kursus

Målgruppe

Kurset henvender sig hovedsagligt til slut-brugere og super-brugeroperatører, nye system designere samt medarbejdere i SCADA afdelinger.

Udbytte

Workshoppens målsætninger at bibringe kursisten de fornødne færdigheder til at kunne betjene et IGSS anlæg.

Forudsætninger

Ingen forudsætninger men en generel viden om SRO-systemer er en fordel.

Varighed

1 dag fra kl. 09.00 – 16.00 (inkl. forplejning)

Kursusbeskrivelse

Workshoppen skifter mellem instruktørpræsentationer og -demonstrationer på den ene side og praktiske, "hands-on" øvelser udført af kursisterne på kursus-pc'ere på den anden side.

• Introduktion af IGSS Master, med gennemgang af IGSS Master komponenter, faneblade og opsætning.

• Gennemgang af hovedfunktioner tilgængelige for operatører i Overvågningsmodulet, blandt andet diagramvisninger, observationsvinduet og oprettelse af objektnoter.p>

• Alarmhåndtering i IGSS, herunder aktive og historiske alarmer, opsætningsmuligheder af den aktive alarmliste, brug af alarmliste filtre, alarmhåndteringsprocessen, inkl. alarmkvittering og alarmundertrykkelse, redigering af alarmtekster og oprettelse af operatør noter på enkelte alarmer

• Oprettelse og redigering af operatørkurver, hvordan man gemmer og henter egne og andres operatørkurver, redigering af standard kurver samt generel overblik over tilgængelige funktioner i operatør kurver.

• Afvikling af standard- og operatørrapporter, oprettelse og redigering af operatørrapporter, hvordan man gemmer og henter egne og andres operatørrapporter samt generel overblik over tilgængelige funktioner i operatørapporter

• Gennemgang af IGSS Vedligeholdelsesmodul, oprettelse og vedligeholdelse af jobs, kvitterings- og færdigmeldingsprocessen, justering af modulets udseende og sortering samt oprettelse og justering af vedligeholdelsesfiltre.

• Demonstration af IGSS Mobile App med præsentation af af funktionalitet og opsætning.

Certificering

Dette kursus er en del af Process certificeringen. Læs mere HER

Kursuspris:

kr 995,00 pr. deltager ekskl. moms.

Tilbage til kursusoversigten


Kursusdatoer

Klik på en dato, der passer dig:

Venteliste

Hvis det kursus du er interesseret i er markeret med rødt, betyder det at det er fuldt booket. Du kan skrive dig på ventelisten og vi vil kontakte dig, hvis vi skulle få et afbud. Husk at notere hvilken dato du ønsker at deltage på. Vi opretter gerne ekstra kurser, hvis der er behov for det. Vi vil så kontakte dig, når der er nye datoer klar.

Kursusbeskrivelse som pdf