Actassi installations- og certificeringskursus for fiber, LK 40

Målgruppe

Installatører, elektrikere, rådgivende ingeniører, medarbejdere hos grossister

Forudsætninger

Kendskab til fiberkabling er en fordel, men ikke noget krav. Dog kræves der, som minimum, kendskab til PDSinstallationer.

Udbytte

Du får udleveret dit eget fiberværktøj og lærer at konnektere og teste en fiberinstallation. Fiberværktøjet er dit efter kurset. Med kursusbeviset kan du certificere fiberinstallationer med Actassi, så du får 20 års funktions-og reservedelsgaranti.

Varighed

2 dage. Fra kl. 08.30 - 16.00 (incl. forplejning). Morgenkaffe fra kl. 08:00.

Kursusbeskrivelse

Kurset giver en generel gennemgang af fiber, bl.a. gældende standarder og fordele ved en fiberløsning sammenlignet med en kobberløsning.

Kursusmateriale

Der udleveres fiberværktøj og mappe med kursuspræsentationen mm.

Pris


9.900 kr. ekskl. moms inkl. fiberværktøj. Medbringer du selv fiberværktøj er prisen 2.500 kr. ekskl. moms. Gør venligst opmærksom på dette ved tilmelding.

Kursuspris:

kr 9.900,00 pr. deltager ekskl. moms.

Tilbage til kursusoversigten


Venteliste

Kursusdato bliver bestemt når minimum fem deltagere har meldt deres interesse

Hvis det kursus du er interesseret i er markeret med rødt, betyder det at det er fuldt booket. Du kan skrive dig på ventelisten og vi vil kontakte dig, hvis vi skulle få et afbud. Husk at notere hvilken dato du ønsker at deltage på. Vi opretter gerne ekstra kurser, hvis der er behov for det. Vi vil så kontakte dig, når der er nye datoer klar.

Kursusbeskrivelse som pdf