PacDrive basic machine, baseret på SoMachine Motion (3 dage)

Målgruppe

Kurset henvender sig især til teknikere og ingeniører hos maskinbyggere og slutbrugere, der har behov for at programmere maskiner med PacDrive 3 servo og styresystem.

Forudsætninger

For at deltage på dette kursus, skal du have gennemført kurserne: PLC programmering IEC61131 Basic, baseret på SoMachine og PLC Advanced baseret på SoMachine

Udbytte

Efter kurset er deltageren istand til at konfigurere og opsætte hardware/software til PacDrive 3. Deltageren har også fået en forståelse for servoteknik og kan programmere enkle maskiner.

Varighed

3 dage, kl. 08.30 - 15.30. (inkl. forplejning)

Kursusbeskrivelse

Vi arbejder med programstruktur og servoteknik, og slutter med at hver deltager skal programmere en enkel maskine på basis af PacDrive 3 template.

Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser med hovedvægt på de praktiske øvelser.

Kursusmateriale

Der udleveres kursusmateriale og usb.

Certificering

Dette kursus er en del af Maskin certificeringen. Læs mere HER

Kursuspris:

kr 7.800,00 pr. deltager ekskl. moms.

Tilbage til kursusoversigten


Venteliste

Kursusdato bliver bestemt når minimum fem deltagere har meldt deres interesse

Hvis det kursus du er interesseret i er markeret med rødt, betyder det at det er fuldt booket. Du kan skrive dig på ventelisten og vi vil kontakte dig, hvis vi skulle få et afbud. Husk at notere hvilken dato du ønsker at deltage på. Vi opretter gerne ekstra kurser, hvis der er behov for det. Vi vil så kontakte dig, når der er nye datoer klar.

Kursusbeskrivelse som pdf