PAC - Unity Pro Grundlæggende konfiguration

Målgruppe

Automatiktekniker, ingeniører, systemintegratører og andre med kendskab til PLC-programmering.

Forudsætninger

Det er en forudsætning, at deltagerne har et grundlæggende kendskab til almindelig styringsteknik og til Microsoft Windows.

Udbytte

Efter kurset er deltagerne i stand til at konfigurere og organisere et program, skabe forbindelse serielt og via Ethernet, se diagnostik på hardware og foretage fejlfinding i applikationen.

Varighed

2 dage, kl. 08.30 - 15.30 (inkl. forplejning)

Kursusbeskrivelse

Kurset er et grundkursus, som giver deltagerne kendskab til Schneider Electrics PAC'er og Unity Pro softwaren.Vi begynder med en gennemgang af PLC produktprogrammet og præsenterer den tilhørende Unity Pro software og standardfunktioner som timere og tællere.Desuden gennemgår vi funktioner som hukommelsesstruktur, multi task, programafvikling og avanceret håndtering af variabler.Programmering i LD (ladder,) ST (struktureret tekst) SFC (sekvenskæde) og FBD (funktionsblok) indgår som en naturlig del af kurset.Vi arbejder også med matematiske funktioner og analog signalbehandling. Kurset afsluttes med en introduktion til kommunikationsmulighederne i Unity Pro.

Kursusmateriale

Udleveres på kurset. Dele af materialet er på engelsk.

Certificering

Dette kursus er en del af Process certificeringen. Læs mere HER

Kursuspris:

kr 4.500,00 pr. deltager ekskl. moms.

Tilbage til kursusoversigten


Kursusdatoer

Klik på en dato, der passer dig:

Venteliste

Hvis det kursus du er interesseret i er markeret med rødt, betyder det at det er fuldt booket. Du kan skrive dig på ventelisten og vi vil kontakte dig, hvis vi skulle få et afbud. Husk at notere hvilken dato du ønsker at deltage på. Vi opretter gerne ekstra kurser, hvis der er behov for det. Vi vil så kontakte dig, når der er nye datoer klar.

Kursusbeskrivelse som pdf