Ecodial beregningssoftware for lavspændingsinstallationer, ED 102

Målgruppe

Alle, som til daglig beskæftiger sig med dimensionering af lavspændingsinstallationer med bl.a. maksimalafbrydere, automatsikringer, fejlstrømsafbrydere, motorstartere og lastadskillere. Fx rådgivende ingeniører, installatører,tavlebyggere og slutbrugere.

Forudsætninger

Erfaring med dimensionering af lavspændingsinstallationer, kendskab til relevante normer og lidt kendskab til Schneider Electrics produkter. Husk at medbringe egen bærbar PC.

Udbytte

Kursusdeltageren får indblik i dimensionering af lavspændingsinstallationer og i hvordan beregningssoftware kan hjælpe en til en hurtig og optimal løsning. Softwaren giver også fordele i form af god dokumentation for den valgte løsning.

Varighed

1 dag, kl. 08:30 - 15:30 (incl. frokost)

KursusbeskrivelseKursets første halvdel handler om:
• Introduktion af Ecodial beregningssoftware
• Kort præsentation af tilgængelige produkter i Ecodial
• Hvad siger gældende normer?
• Koordination mellem involverede komponenter


Den anden halvdel af kurset bruger vi til at løse en dimensioneringsopgave, hvor vi bruger Ecodial til at finde frem til den optimale løsning.


Antal kursister
Max. 12 personer

Kursuspris:

kr 2.500,00 pr. deltager ekskl. moms.

Tilbage til kursusoversigten


Venteliste

Kursusdato bliver bestemt når minimum fem deltagere har meldt deres interesse

Hvis det kursus du er interesseret i er markeret med rødt, betyder det at det er fuldt booket. Du kan skrive dig på ventelisten og vi vil kontakte dig, hvis vi skulle få et afbud. Husk at notere hvilken dato du ønsker at deltage på. Vi opretter gerne ekstra kurser, hvis der er behov for det. Vi vil så kontakte dig, når der er nye datoer klar.

Kursusbeskrivelse som pdf