ABA Opdatering - ABA 250

Målgruppe

Installatører og elektrikere

Forudsætninger

Erfaring med Schneider Electric FX Centraludstyr. Hvis den nyeste software ønskes installeret, kan der medbringes en bærbar pc. Den skal som minimum have Win XP SP3 eller nyere, samt have USB og Com port, enten indbygget eller i form af en adapter.

Varighed

1 dag, kl. 08.30 - 15.30 (incl. frokost)

Kursusbeskrivelse

- Kurset tager udgangspunkt i viden som kursisterne allerede har erhvervet med Schneider Electrics FX central.- Vi foretager erfaringsudveksling på produkter og udfordringer som nye regler og retningslinier.- De nyeste udgaver af programmeringssoftwaren og andet software vil blive udleveret og gennemgået.- Der vil blive præsenteret nye produkter og hvilke muligheder de har.- Der afsluttes med en gennemgang af kommende produkter.

Kursusmateriale

Der udleveres USB key med kursusmateriale samt manualer.Nogle manualer er på engelsk.

Kursusleder

Kursuspris:

kr 2.950,00 pr. deltager ekskl. moms.

Tilbage til kursusoversigten

Kursusdatoer

Klik på en dato, der passer dig:

Venteliste

Hvis det kursus du er interesseret i er markeret med rødt, betyder det at det er fuldt booket. Du kan skrive dig på ventelisten og vi vil kontakte dig, hvis vi skulle få et afbud. Husk at notere hvilken dato du ønsker at deltage på. Vi opretter gerne ekstra kurser, hvis der er behov for det. Vi vil så kontakte dig, når der er nye datoer klar.

Kursusbeskrivelse som pdf