ABA installation og programmering, del 2 - ABA 252

Målgruppe

El-installatører og elektrikere.

Forudsætninger

Deltagelse på kurset "ABA Installation og programmering, ABA 251" eller tilsvarende viden på anden vis. Medbring egen bærbar pc som skal være forsynet med styresystem windows XP SP3 eller nyere, og skal desuden have USB og seriel COM port, enten indbygget eller i form af en adapter.For at anvende konfigureringssoftwaren kræves en "USB licens-dongle" (HASP) og et programmeringskabel, som kan købes hos el-grossisterne inden kurset. Ønskes der ikke mulighed for efterfølgende at anvende konfigureringssoftware, stilles kursus-HASP og programmeringskabel til rådighed under kurset.

 

 

 

 

Udbytte

Kursister kan selv konfigurere, programmere og idriftsætte en Schneider Electric FX brandcentral som standalone løsning med avancerede signalbehandlingsformer, men også sammenkoblet i et FX netværk.

 

Varighed

En dag, kl. 08.30 -15.30  (inkl. frokost).

Kursusbeskrivelse

Der undervises i programmering af detektorer og andre enheder ved brug af softwaren "WinFXnet". WinFXnet installeres, og der vil på kurset blive lagt vægt på, hvorledes detektorerne kan signal- kompenseres.

Yderligere vil det blive afprøvet hvorledes tidsforsinket alarmoverførsel aktiveres og hvorledes centraludstyret kan justere detektorfølsomheder via et ekstern signal. Centralerne vil køre i FXnetværk og kursisterne vil prøve at opstarte og programmere et sammenkoblet brandalarmeringsnetværk. Det vil blive gennemgået hvorledes der tilsluttes infopanel FMPX og udstyr til afsendelse af tekstbeskeder via ESPA 4.4.4 til personkaldeanlæg.

Kursusmateriale

Udlevering af USB nøgle med kursusmateriale samt manualer. Nogle manualer er på engelsk.

Kursuspris:

kr 2.950,00 pr. deltager ekskl. moms.

Tilbage til kursusoversigten

Kursusdatoer

Klik på en dato, der passer dig:

Venteliste

Hvis det kursus du er interesseret i er markeret med rødt, betyder det at det er fuldt booket. Du kan skrive dig på ventelisten og vi vil kontakte dig, hvis vi skulle få et afbud. Husk at notere hvilken dato du ønsker at deltage på. Vi opretter gerne ekstra kurser, hvis der er behov for det. Vi vil så kontakte dig, når der er nye datoer klar.

Kursusbeskrivelse som pdf