SmartStruxure Solution Grundkursus for brugere

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig der til dagligt arbejder med drift af StruxureWare BMS system.

Forudsætninger

Det er en fordel at have basiskendskab til varme og ventilationsanlæg (se evt. vores kursus Grundkursus i styring og regulering af varme-, brugsvands- og ventilationsanlæg)

Udbytte

Kurset gør dig i stand til at betjene SmartStruxure Solution softwaren. Det giver dig bl.a. mulighed for at drifte dine tekniske installationer på en energieffektiv måde.Du bliver i stand til at styre din bygningsautomatik vha. automatisk tidsfunktion, grafisk overvågning, start og stop af programmer mm. Alt i alt får du mere glædeaf alle de funktioner, der er i dit SmartStruxure Solution bygningsautomatik.

Kursusbeskrivelse

Kurset består af en blanding af teori og praktiske øvelser. Alle kursusdeltagere arbejder ved deres eget sæt af hardware og pc som Uddannelsescentret stiller til rådighed. Gennem praktiske øvelser får du en grundlæggende forståelse for hvordan softwaren virker.

Følgende punkter vil blive gennemgået:

  • Introduktion til softwaren
  • Funktionsbilleder
  • Vise og ændre værdier
  • Brug af tidsfunktioner
  • Opsætning og håndtering af alarmer
  • Opsætning og brug af hændelseslog
  • Opsætning og brug af trendlogs

Varighed

1 dag kl.08.30-15.30 (inkl. forplejning)

Kursuspris:

kr 3.500,00 pr. deltager ekskl. moms.

Tilbage til kursusoversigten


Venteliste

Kursusdato bliver bestemt når minimum fem deltagere har meldt deres interesse

Hvis det kursus du er interesseret i er markeret med rødt, betyder det at det er fuldt booket. Du kan skrive dig på ventelisten og vi vil kontakte dig, hvis vi skulle få et afbud. Husk at notere hvilken dato du ønsker at deltage på. Vi opretter gerne ekstra kurser, hvis der er behov for det. Vi vil så kontakte dig, når der er nye datoer klar.

Kursusbeskrivelse som pdf