KNX Certificering

Målgruppe

Elektrikere, el-installatører, el-teknikere, rådgivende ingeniører og andre med interesse for KNX,

Forudsætninger

Kurset forudsætter ikke el-teknisk baggrund, men det vil være en fordel.

Udbytte

Som KNX certificeret opnår firmaet ret til at markedsføre sig som KNX Partner og bruge logoet. Kursisten kan også registreres på www.knx.org som certificeret.

Varighed

4 dage, kl. 08.15 - 16.15(incl. frokost)

Kursusbeskrivelse

Kurset afholdes efter de gældende regler udstedt af KNX Associationen. Dette betyder, at der altid undervises i det nyeste KNX materiale, at underviserne holder sig opdateret i forhold til udviklingen omkring KNX og vidensdeler med det øvrige KNX team hos Schneider Electric samt at undervisningsmetoderne løbende udvikles til kusistens fordel.

I den teoretiske undervisning opnåes grundlæggende viden omkring følgende emner:

- KNX system argumenter

- KNX kommunikation

- KNX topologi

- KNX telegrammer

- KNX BUS enheder

- KNX projekt design

- KNX fejlfinding og problemløsning

Den praktiske del af kurset tager udgangspunkt i opsætning og opstart af ETS softwaren på baggrund af praktiske opgaver. Her opnåes viden om, hvilke produkter der kan anvendes til hvilke funktioner og de tilhørende installationsmetoder afprøves.

Som afslutning på den praktiske del opnåes indsigt i de mere avancerede standard applikationer, som Schneider Electric har udviklet til brug i det daglige arbejde. Kurset er tilrettelagt med en fordeling af 50% teori og 50% praktik.

Der afholdes på sidste dag en prøve i den teoretiske del og en prøve i den praktiske del. Disse prøver skal bestås for at opnå KNX partnerskab.

Kursusmateriale

På kurset udleveres kompendie, hvilket der undervises efter. Når kurset er bestået, udleveres certifikat samt en ETS Lite licens.

Betaling

Umiddelbart efter tilmelding til dette kursus vil halvdelen af kursusudgiften blive faktureret. Den anden halvdel vil blive faktureret efter kursets afholdelse.

I tilfælde af at kurset ikke bestås, vil det være muligt at tilmelde sig næste certificering og her tage sidstedagen på kurset. Pris for dette er 1.500 kr. Dette aftales særskilt med underviser.

Kursuspris:

kr 16.000,00 pr. deltager ekskl. moms.

Tilbage til kursusoversigten

Kursusdatoer

Klik på en dato, der passer dig:

Venteliste

Hvis det kursus du er interesseret i er markeret med rødt, betyder det at det er fuldt booket. Du kan skrive dig på ventelisten og vi vil kontakte dig, hvis vi skulle få et afbud. Husk at notere hvilken dato du ønsker at deltage på. Vi opretter gerne ekstra kurser, hvis der er behov for det. Vi vil så kontakte dig, når der er nye datoer klar.

Kursusbeskrivelse som pdf